Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger. 

 Julegaver - Udviddet returret. Har du købt et smykke mellem 1 oktober 2023 til og med 23 december 2023 - kan du retunere produktet og få pengene retur frem til 9 Januar 2024


Designers Favorites ApS  

Dusager 2

8200 Aarhus N

CVR-nr. 40596658

Telefon : +45 71 96 92 22

info@designersfavorites.dk

 

 

Betalingskort som kan benyttes på siden.

Dankort, Visa Dankort, Visa, Mastercard, JCB, Diners/Discovor og American Express 

Vi opkræver ikke kortgebyrer.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 

Fragt

Vi tilbyder forsendelse med PostNord leveringstiden er 1-2 hele hverdage efter bestilling :

 

PostNord - Med Omdeling

PostNord - Uden omdeling

Post Nord - Erhvervslevering

 

Leveringstiden kan på enkelte produkter være længere ved evt. forudbestilling men dette vil fremgå af produkt kortet.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Klik her : Hent fortydelsesformular og send med i returkassen. Har du ikke en printer, skal du som minimum skrive en seddel der beskriver du ænsker pengene retur og vi skal altid have oplyst dit ordrenummer for at kunne finde din ordre.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.
Ønsker du et andet design eller en anden størrelse skal du fortage et nyt køb på hjemmesiden, vi ombytter ikke på ordre. Returbeløbet vil altid blive indsat på kortet du handlede med under købet, når vi har modtaget det produkt du sender retur til os.

 

Du kan ikke få pengene retur for gavindpakningsposerne eller vores gaveindpakningsæsker. Produktet skal være modtaget inden for 14 dage for at du kan få dine penge igen. 

 

 

Fortrydelse af en del af købet
 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Returnering


Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du skal oplyse ordrenummer ved returnering, vi modtager kun pakker leveret direkte på vores adresse og det skal være sket indenfor åbningstiden mellem 08.00 - 15.30 alle hverdage, det ikke muligt at returnere ved personligt fremmøde. Vi acceptere ikke pakker stilles, levering i postkasse eller hænges på håndtagte ved natlevering, Post Nord og GLS anbefaler vi du benytter :

Designers Favorites ApS

Dusager 2

8200 Aarhus N

Danmark
 

Det er dit ansvar at pakken bliver sikkert leveret på vores adresse. Vi anbefaler ikke kunder sender pakker retur som ”brev” uden tracking, da brevet kan bortkomme i posten. Designers Favorites er ikke ansvarlig for bortkommende breve eller pakker.

 


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler derfor kun at du prøver smykket en gang og returnere produktet hvis ikke du ønsker varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.


Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

 

Varen sendes til:
Designers Favorites ApS

Dusager 2

8200 Aarhus N

Danmark
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Vi modtager ikke retur på vores adresse ved personligt fremmøde og vi er ikke en fysisk butik.

 

 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Læs hele afsnittet før du kontakter os. 


Du skal altid kontakte kundeservice på mail eller telefon, før du sender noget ind. Her vil det forekomme at vi skal bruge billeddokumentation og ordrernummer for at kunne vurdere sagen. 


Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at vi udbredrer skaden ved at send dig et nyt produkt. Dvs du modtager den samme vare og størrelse. Vi giver kun pengene tilbage hvis vi ikke længere har det produkt der er gået i stykker. 

 

 

Hvad betegnes ikke som en reklamation :

 

Man må ikke gå i bad, vaske hænder eller sove med vores produkter på.

 

Sten 

Sten eller perler som er faldet af efter 4 måneder skyldes fejlbrug af produktet, da der er tale om vold eller decideret slag som medfører at perler eller sten falder af. Hvis der er monteringsfejl på sten eller perler falder de af indenfor de første 4 uger. Efter de 4 uger kan man konstatere at der er tale om et slag og fejlbrug af produktet. Dette er ikke en reklamation.   

 

Guldbelægninger

Guldbelægninger holder ikke for evigt. Men du kan forlænge levetiden på guldbelægningerne ved ikke at bruge håndsprit, vaske hænder, gå i bad eller sove med smykkerne på. Vi vurderer sager omkring guldbelægninger individuelt, og vi skal se billeddokumentation og kvittering for køb. Almindelig slitage er ikke reklamationsberetiget. 

 

Pynte smykker med dekorationer 

Smykker med flotte dekorationer (Sommerfugle, perler, cab sten sat med lim eller blomster) kan hænge fast når du har smykket på, eller få et slag hvis ikke du er opmærksom på smykkets udformning. Reklamationer gælder ikke hvis du har rykket en sommerfugl af din ring som er støbt i massiv sølv eller du slår en perle af ved fx at ramme en bordkant. Dette er fejlbrug af produktet og gælder ikke som en reklamation. 

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har modtaget produktet. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. I de fleste tilfælde tilbyder vi at lave en returlabel.  

 

Varen sendes til:
Designers Favorites ApS

Dusager 2

8200 Aarhus N

Danmark
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

 
Personoplysningerne registreres hos Designers Favorites ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.designersfavorites.dk er Birgit Lind Nielsen.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:
info@designersfavorites.dk.  

 

 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@designersfavorites.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -
http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05-07-2019